gellack som lossnar fort

Måste kanske inleda med att när jag gör något, så gör jag något ordentligt. Nu tänkte jag ha snygga naglar som omväxling till korta avbitna teknikernaglar. Får se hur länge det håller i sig. Det här var ju jobbigt…

Men där fick man för sin oro för att gellacken skulle vara svårt att få bort. Måste ha gjort något fel, för på mig började lacken lyfta sig från kanterna idag. När väl processen hade startat var det bara att dra av lacken i stora sega flagor.

Har försökt läsa på varförgel lacket inte sitter fast på mina naglar. Dotterns sitter däremot fortfarande kvar och ser snyggt ut. Jag gjorde likadant på oss båda, men mitt lossnar. För slarvig rengöring? För lite baslack? För tunt lack? För tjock lack? För kort/lång tid i lampan? Inte alla fingrar i tillräckligt ljus? Eller har vi bara olika nagelkvalitet? Jag kanske har naglar som är mer lämpade att gömmas undan genom att vara så korta de bara går att få…

Jag vet inte vad orsaken är och hittar inget snabbt svar på frågan, men när allt var borta så satte jag på ett helt vanligt traditionellt nagellack istället. Något måste jag ha på naglarna för att de inte ska brytas av.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *