Kan inte låta bli att göra annat än att småle åt alla som försöker sälja sina iPhone, iPad eller Android-telefoner för fantasisummor på Blocket bara för att det finns Flappy Bird installerat. Vilken vettig människa betalar dessa pengar för att en spel-app finns installerad?

Söker man lite på nätet så hittar man snabbt ett antal olika .apk-filer, vilket gör att man själv kan installera spelet på en Android. Men nej, jag tänker inte länka vare sig till någon .apk-fil eller berätta hur man installerar den eftersom  jag kan inte garantera .apk-filernas innehåll (dvs att de är virusfria) och att  installera en .apk-fil är superlätt (googla själva).

Vill man absolut fortsätta spela FlappyBird, så är en billig Android + .apk-fil betydligt billigare än de som annonseras på Blocket. Eller så laddar man ner någon av alla de look-alike-spelen som dykt upp på Google Play.

Eller så ägnar man sig åt viktigare och bättre saker än att få en dåligt animerad fågel att försöka flyga mellan trist ritade pelare.

[ IDG ]

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *