afrika africa krugerparken kruger park south afrika sydafrika swaziland
afrika africa krugerparken kruger park south afrika sydafrika swaziland

Vad är det egentligen med södra Afrika, som fascinerar så starkt? Jag har rest mycket och speciellt det senaste året, men det finns ingen annan plats som så starkt har dragit mig tillbaka i drömmarna som Afrika. Mentalt är jag fortfarande där och drömmer varje natt om att jag är tillbaka i det vackra landskapet, det varma klimatet, det lugnare tempot….

Hoppas vi snart kan åka tillbaka dit igen…. Speciellt till Swaziland….

Ett svar på ”Längtar tillbaka till Afrika och Swaziland”
 1. Africa has a way of hiding inside you and one day you`ll be back.
  Så skrev en av mina vänner när jag lämnade Sydafrika.
  Jag har varit tillbaka flera gånger men längtar ändå.
  Jag hittade Dig på grund av StayFriends som jag inte kan bli av med, har till och med fått en faktura
  på medlemskap som jag aldrig tecknat.
  Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *