bakade lussekatterDet har varit så skönt att jobba 4-dagars-veckor den senaste månaden. Jag tror det är svårt att förstå känslan av att få vara ledig en vardag om man inte som jag alltid jobbar måndag-fredag. Helgerna känns ofta väldigt korta, eftersom allt ska hinnas med under de två dagarna. Första lediga måndagen hade jag en hel lång lista på ärenden som var tvungna att göras. Men ju längre det gått, desto tommare har listan blivit. Idag har det varit en sådan där dag som i princip varit helt utan måsten.

Årets andra omgång lussekatter blev i alla fall bakade. Den förra omgången blev riktigt bra och håller tummarna för att även denna blev OK. Inget kesella eller annat konstigt: Bara vanlig vetedeg med saffran. För resten av dagen har jag inte större planer än att dricka kaffe och smaka en nybakt lussebulle, sticka ett par varv på min sjal och sedan göra mig i ordning för jobbets julmiddag.

Njuter av livet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *