Trodde länge att det var ett aprilskämt att Telia utan förvarning helt hux flux hade raderat kanalerna 5, 9, 11,  Animal Planet,  TLC och Discovery från vårt basutbud.

Tycker att kommentaren från Telia är rätt skrattretande: ”Från Telias sida utgår vi ifrån den kunskap vi har om vad våra kunder vill ha i form av kanaler och paketeringar.” Uppenbarligen har ni inte en aning om vad vi kunder vill ha eftersom ni utan betänkligheter kan radera dessa kanaler ur det utbud vi beställt och betalar för. Vi får definitivt inte välja hur vi som kunder vill paketera våra kanaler! I så fall hade jag haft de kanaler ni raderat kvar.

Ge mig tillbaka kanal 5 och 9 – nu! Det är mina deckarkanaler som jag tittat mest på!

Vi kan i princip inte välja bort Telia där vi bor. Annars hade jag redan sagt upp avtalet med dem. Det lär i slutänden bli Kanal 5 Play Premium som tjänar pengar på detta om jag vill fortsätta titta på CSI. Disneychannel är jag inte ett endaste dugg intresserad av.

Edit: Nu sägs kanalerna var tillbaka. Bra så, men nog måste det finnas bättre sätt att förhandla mellan två affärspartner än att använda sina kunder som gisslan.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *