Skelitta hade verkligen ordnat ett trevligt event: God mat och kanonfina lokaler att hålla till i. Har haft en jättetrevlig helg. Jag vet att det kan anses lite ”nördigt” att leka medeltidsliv, men kläderna är jätteroliga att sy, sköna att ha på sig, vackra att se på. Medeltida maten är både god och nyttig – och vem tackar nej till en bankett som innehåller minst 6 rätter? Dansa medeltida dans är roligt och bra motion och sjunga medeltida sånger likaså. Och det finns hur mycket hantverk som helst, som man kan prova på. Alldeles för lite tid och alldeles för många roliga saker som lockar bara.

Till nästa event åker jag dock på att sy nya kläder till både mig och Linn. Hon lär ha vuxit ur sina och jag har haft mina ett par gånger nu och tycker det är dags för något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *