lila tröja från walmart utan ärmhål purple top from walmart with no opening for arm holeJag hade ju 2 fantastiska veckor i Pennsylvania i september. En stor del på den resan var att besöka Walmart. Jag hittade den här söta lila toppen i Washington DC (men såg sedan att den fanns på de flesta varuhus som vi besökte). Då jag hittade den, höll jag upp den framför mig och tyckte den var fin, så stoppade ner den i korgen eftersom det var rätt storlek. Big Mistake! walmartI morse skulle vi till kyrkan och jag tänkte att den lila toppen till ett par svarta tajts och svart kofta, men döm om min förvåning när jag inte fick igenom mer än en arm. Det ena ärmhålet var helt enkelt igensytt!

Jag borde ha sett det, men så går det då man har för bråttom och bara kastar ner saker i sin korg för att de ser snygga ut och är billiga.

Jag chattade med Walmart.Com, men eftersom den inte är köpt on-line så fick jag rådet att kontakta min bank för att få pengarna tillbaka! Som om de skulle bry sig om jag köpt en dålig vara. Jag trodde nog att Walmart skulle vara lite mer intresserade än så, då de faktiskt måste ha en dålig kvalitetskontroll….

Får helt enkelt lära mig att undersöka noggrannare det jag lägger ner i kundvagnen. Lite snopet känns det.

lila tröja från walmart utan ärmhål purple top from walmart with no opening for arm hole

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *