Foto0701a

Skönt! Nu är dotterns hela garderob till nästa event klar. En känning på kvällen och en klänning med kortärmad tunika över på dagen. Denna gång blev det ett möbeltyg på rea som fick bli överklänning. Tror jag får lite skäll av dottern för sprunden i sidorna, men det blir mindre tyg och lättare att röra sig i, istället för att göra den vidare och igensydd. Jag tycker också det är lite snyggt att man ser den svarta underklänningen som ”kryper ut” då man rör sig. En snygg effekt.

Ska sy någon ny omgång till mig också, men det brådskar inte. Jag har att ta av fast det är roligt att ha på sig något nytt och fräscht. Jag använder mina klänningar så pass mycket även i vardagen att de faktiskt nöts ut.

4 svar på “3 av 3 klänningar klara”
  1. Inte alls duktig, men tycker det är roligt! 🙂 Och jag fick godkänt av dottern även om tunikan var lite väl lång, men jag förhandlade lite och sa att vi kan lägga upp den om det inte känns bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *