Sedan ett par dagar har inte Android Market fungerar på min SonyEricsson Xperia X10 mini pro. Jag trodde först det var något tillfälligt med nätet, men nu har det inte funkat på ett par dagar.

Jag provade att tömma Market:s cash – men det hjälpte inte. Googlade sedan och fick tipset att ta bort den uppdatering som kommit på just Market och nu funkar det.

Inställningar –> Program –> Hantera Program –> Market –> Avinstallera uppdateringar

Starta om telefonen!
Och så fungerar det som det ska igen!

18 svar på “Android Market fungerar inte”
 1. Synd… Och du har startat om telefonen? Gamla versionen fungerar för mig i varje fall, men trist att inte kunna välja ”Uppdatera alla” som kom med i nya versionen.

 2. 😀 för mig fungerade ditt tips bra! Har irriterat mig till vansinne sista dagarna när det inte fungerat men nu är jag nöjd och glad igen. TACK!

 3. Men åååååå tack tack tack! Hade nästan tänkt slänga min x10 mini pro i väggen för det funkar ju inte! Men nu fick jag den hjälpen jag behövde! tacka tack tack

 4. Min Android market uppdaterade sig automatiskt igen, men nu verkar det fungera. Bekvämt med knappen: ”Uppdatera alla” så man slipper ta en app i taget.

 5. Efter att uppdateringarna tagits bort funkade market igen!!!!!!!! snacka om klant-uppdatering!!! nu får vi se vad som händer när market uppdateras igen – om det funkar då??!?

 6. Lugn bara lugn. Efter det att du uppdaterat till Android 2.1 så fungerar Android Market perfekt. Men resten tar ett tag att ställa in/om/tillbaka igen. Nu har jag dock fått ordningen på mobilen igen! 🙂

 7. Shit,inkompetenta dårar på Tre support = växla mellan wifi o mobilt band så funkar det annars får du ringa SE support. Funkar perfekt utan omstart…. stort TACK (äntligen)

 8. Fungerar perfekt även på min HTC Tattoo! Keep up the good work!!

 9. Jag tycker att Android Market eller Google över huvudtaget är otroligt dåliga på att informera.

  Hur gör man när man tar bort uppdateringen då?
  Jag blir så arg när inget funkar, visste väl att Adroidteleforner eller iPhones inte var något att ha.

  Nokia 3210 ftw!

 10. Hej!! Skulle bli jätteglad om någon som kunde skulle kunna svara på detta: När jag klickar på appen Android Market kommer jag till ”inloggning för google” Jag hade min mobil på lagning för ca 1 månad sedan. Allt tömdes.Jag har skapat ett konto på google, men det funkar inte. Det står ”det kan ta upp till 5 minuter ” och så funkar det aldrig!!! BLIR SÅ JÄKLA IRRITERAD. Min mobil är en samsung galaxy ace. SNÄLLA HJÄLP MIG!!

 11. Android Market har inte fungerat i säkert en månad nu för mig. Jag testade göra som du sa, men när jag går in på ”hantera program” så finns inte Market där av någon anledning. Någon som vet hur jag ska göra? Jätteirriterande när det inte vill fungera.

 12. Hej!
  Det heter Google Play Butik i programhanteraren. Ev. behöver du klicka på en flik som visar alla program – inte bara nedladdade.
  Hälsningar
  Maria

 13. När jag går in på Inställningar – program – hantera program så finns inte market där? det enda som finns där är tre spel som följde med telefonen..

 14. Hittade market, men det finns inget som heter ”avinstallera uppdateringar” det står bara ”Rensa chacheminne” och ”tvingad avslutning” /:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *