Haft en trevlig Cavalierhelg i Sundsvall. Oj, vad vi är trötta allihop!

Cavalierspecial på lördag och SKK-utställning på söndag. Jag ställde Diva och Linn ställde Cindy i barn med hund på lördag och juniorhandling på söndag. En kul kommentar på söndagen om Cindy var att domaren önskade en ”gladare hund”. Och Cindy som var jättelycklig och jobbade och kämpade och viftade på svansen hela tiden. Hon kan väl inte hjälpa att hon är världens coolast hund med Nalle Puh- temperament och en uppsyn som Ior? Men ännu bättre godis kanske ger ännu mer fart?

Trevlig gemensam middag med massor av Cavaliermänniskor. Men jag var så trött att hela flocken somnade före kl 22. Det hade varit en lång och händelserik dag.

Linn och Cindy vann barn med hund på lördagen. De gjorde ett jättefint jobb på söndagen men blev trots det oplacerade. Att ställa i juniorhandling känns som bland det svåraste man kan göra eftersom det är föraren som bedöms i minsta detalj och bedömningen tar mycket längre tid än i vanliga klasser.

Hur det gick för Diva? Tyvärr åkte både hon och syrran ut med ett blått band på lördagen- uppenbarligen såg domaren något han ogillade på båda syskonen. Rött band på söndagen och en jättefin bedömning, så då kände vi oss nöjda och glada.

Synd att det är så länge nu till nästa utställning. Det är så kul!

cavalier king charles spaniel

Tjejerna väntar spänt på sin tur. De älskar att var på utställning!

cavalier king charles spaniel diva

Linn och Cindy tränar inför juniorhandlingen.

cavalier king charles spaniel diva

Och här är de i full aktion i ringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *