Skulle sy ihop det sista på tunikan, när ärmen plötsligt är helt försvunnen! Hur kan den ärm bara försvinna i en pytteliten lägenhet? Har tittat bakom bord och soffa för att se om den fallit emellan då jag burit runt på arbetet för de olika momenten. Men ska gå runt en till sväng och se var jag slarvtittat.

Eller så får jag ta ett snack med hundarna och höra om de gömt ärmen för att få matte förflyttad från symaskinen till soffan, så att de kan ligga och snarka tätt bredvid mig (vilket de gör precis nu).

För övrigt vill jag bara säga att singellivet suger…

2 svar på “Hur kan en ärm försvinna?”
  1. Hallå, suger det så? Men det gör ju ett parförhållande också emellanåt… jag länkar till dig

  2. Det är helt sant! 🙂 Och just för att vissa parförhållanden ibland suger fett (som min dotter skulle säga) så är jag singel numera! 🙂

    Tack för länken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *