Nej, jag har inte gått över tilll MMS-sekten, men däremot har min Android-telefon gjort det – en Sony Ericsson X10 Mini Pro.

Efter senaste uppdateringen kan jag inte skriva SMS som är längre än 3 SMS långa, då säger den ”Konverterar till MMS…”. Att skicka SMS är gratis (för mig), att skicka MMS kostar pengar. Och har man tangentbord på telefonen så blir det lätt långa SMS.

Jag har letat på nätet och i telefonen efter möjligheter att ställa tillbaka, som  det var förut, men jag hittar inget.

Lösningen:

Jag installerade Go SMS. Där kan man skriva långa SMS. Det finns också teman som är lätt att ladda hem (gratis). Jag tycker det fungerar riktigt bra. Det enda som inte verkar fullt integrerat är att hämta hem kontaktbilderna från Facebook.

Jag har också testat Handcent SMS. Den fungerar bra och har massor med funktioner och inställningsmöjligheter, men på min telefon så går den för tungt: Den stannar upp och hänger emellanåt, vilket är något som jag avskyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *