böcker till praktisk retorik I umeå universitetDet här böckerna är mina ständiga följeslagare denna höst, eftersom jag läser retorik på 25% vid Umeå universitet. Hittills så känns det väldigt spännande och en chans att utmana sig själv.

Böckerna som vi ska läsa som kurslitteratur är:

Jag har ju inte svårt för att varken prata eller skriva, men att däremot tala inför folk (inte bara prata alltså) är en helt annan sak. Har dock fått bekräftat det jag redan anat: Jag är duktig på att använda många ord och när man får en uppgift som ska presenteras på max en A4-sida, så är det först till att skriva det jag tycker borde vara med. Sedan får jag stryka ner.

Den första uppgiften är att berätta något i 3 minuter. Känns lite nervöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *