Buzzador Air Wick Black Edition doftljus Jag är ju en Buzzador, som det kallas. Det handlar om man får varuprover och som motprestation ska hjälpa till att själv göra reklam för produkten.

Det är inte så ofta det kommer kampanjer och jag svarar nej, då jag inte känner att det inte är något för mig. Men denna gång tackade jag ja till Buzzador Air Wick Black Edition doftljus. Jag trodde att det skulle vara just bara doftljus, men de lyser – och de skiftar färg. Hur coolt som helst! Jag tycker de är urläckra faktiskt.

Det är doftljus, men jag tycker inte att doften är påträngande utan mer en svag kuliss.

Ingenjören i mig började genast fundera på hur ljusen fungerar och efter noga inspektion (ljuset innehåller ett batteri) och praktiska tester, så har jag kommit fram till att det är en ljuskänslig sensor som sätter igång ljusspelet.

På bilden är det alltså ett och samma ljus som jag fotat allteftersom det ändrat färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *