Om någon har ett tips på en ringsekreterarutbildning inom bilavstånd från Västerbotten, så tipsa gärna! Jag har länge velat utbilda mig till ringsekreterare, men det har inte varit någon utbildning som jag har haft möjlighet att gå i Västerbotten på evigheter, känns det som.

Jag startade utbildningen och gjorde den skriftliga testen för 13 år sedan, men tyvärr så kom saker emellan, så jag inte kunde slutföra den. Idag inser jag att det var dumt. Mycket dumt. Har suttit på en hel del inofficiella, men att sitta på ”riktigt” är så mycket roligare. Men då måste man ju vara utbildad.

Har flera gånger skrivit till Västerbottens kennelklubb och frågat om de ska anordna någon ringsekreterarutbildning. Först fick jag svaret att de inte hann eftersom de skulle anordna en internationell utställning. Sedan fick jag svaret att de inte skulle ordna någon för att de hade haft en internationell utställning. Och nu ska de inte ha någon alls. Jag är så himla besviken.

Men det är väl i och för sig inte att förvånas över. Skjuter man upp något tillräckligt länge, så kan man vara säker på att något dyker upp som gör att man kan skylla på det och skjuta upp det ännu längre.

Jag tänkte faktiskt gå utbildningen i Boden, men det var i januari då det var som kallast. Att köra dit i -30 grader med barn och hundar. Inte säkert att jag hade fått motorvärmare. Det kändes inte alls bra, så jag tackade nej.

Så vet ni någon annan inom rimligt avstånd, hör gärna av er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *