Har då uppdaterat min Microsoft Windows 8.0 till Windows 8.1

Uppdateringen var större än jag trodde, tog längre tid än jag trodde, men på min hemdator ser det mesta ut att fungera precis som det ska, dvs alla program startar utan problem eller extra inställningar.

Det har dykt upp en liten ikon för det nya Metro-gränssnittet längst ner i vänstra hörnet, som visst ska ersätta den av oss så oerhört saknade gamla ”Start”-knappen. Men det känns inte som någon större skillnad att klicka på den nya knappen – man vande sig snabbt vid att trycka på Windows-knappen på tangentbordet för att komma till samma ställe. Högerklickar man på den, så får man upp en del nyttiga saker i alla fall som Kontrollpanel och Omstart. Jag saknar dock fortfarande den riktiga Start-knappen…

Jag gillar Windows 8 sedan förut: Det känns stabilt och snabbt och man behöver inte alls använda apparna på en vanlig laptop om man inte vill. Jag är i princip alltid på det traditionella skrivbordet. Startskärmen med apparna ser lite annorlunda ut, men eftersom jag aldrig använder den biten, så lämnar jag därhän till de som känner behov av det att utforska de förändringar som skett där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *