Äntligen är flytten klar av mina webbsidor till Bineros webbhotell.

Det tog längre tid än jag trodde. Den enkla biten var att flytta alla filer och databaser och ändra i konfigurations-script. Efter det så påbörjade jag flytten av domännamnet till den nya registraren. Sedan blev det till att vänta, vänta, vänta och kontakta supporten då flytten ”hängde sig” ibland.

Under väntetiden ville jag inte ändra på något på hemsidan eller blogga, för att slippa synkronisera om allt. Det som har missats i det här glappet är några kommentarer på bloggen, eftersom jag (dumt nog) glömde stänga kommentarsfunktionen. Men är det viktiga saker som ni absolut vill ha på pränt, så går det alltid att skicka om dem.

Men nu verkar allt vara ordnat!

Däremot inser jag hur många olika enheter jag läser min mail på – har ändrat mail-servrar på rätt många ställen redan och alla är inte klara. Jag tar ändringarna allteftersom jag öppnar en ny dator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *