Plötsligt slutade mitt rss feed att fungera. Jag fick lite grymtningar från mitt gamla webbhotell om att det var mycket konstig trafik mot min sajt och vi konstaterade snabbt att det hade något med rss-flödet att göra. Jag stängde helt sonika av syndikat-flödet på min hemsida och bestämde mig för att fundera mer över problemet senare.

Jag trodde det hade att göra med min webb-flytt och icke synkroniserade DNS-servrar, men trots att flytten var klar så fungerade det fortfarande inte. Det fina med flytten var att flödet slutade fungera helt och hållet, vilket gjorde att jag blev tvungen att felsöka.

Jag körde min blogg-sida genom en validator: http://feedvalidator.org/
Där stod det klart och tydligt att den klagade på ett YouTube-klipp. I ett av mina blogginlägg hade jag lagt in ett Pink Floyd-klipp med ”Comfortably numb”.
Efter det att jag raderat det klippet från blogg-inlägget, så fungerade allt som vanligt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *