Har snart genomlidit min tredje 2-dag, dvs en fastedag på min 5:2-diet, för idag kändes verkligen som att lida. Denna gång valde jag att köra halvfaste-varianten: Dvs äta max 500 kalorier under 24 timmar.

Igår efter en tidig middag slog jag igång timern på 24 timmar och drack bara te efter det. Jag tänkte spara alla mina kalorier till dagen efter. Dålig idé. Till nästa gång ska jag fördela ut maten jämnare, för idag har humöret inte varit på topp. Jag kan inte säga att jag är hungrig direkt, men nog känns det att kroppen varit i svält. Jag hann dessutom inte få i mig alla kalorierna, då besöket nere i City drog ut på tiden och lunchen fick vänta.

Frukost: Fettfri youghurt/keso från Lidl (inte gott): 150 kCal
Sen lunch: Skivad kyckling och oliver (jättegott!): 130 kCal.

Och snart ringer timern och säger att fastedygnet är slut!

Kan annars säga att fota sig inför ett förnyat körkort motiverar en för fortsatt dietande en sådan här dag. Eller så ljuger kameran – igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *