Nu är mobilens timer satt på 16 timmar, så nu är det fastedag två som startat. Inne i  ”area 52” igen, alltså!

Det gick över förväntan med första dagens 16-timmarsfasta, där jag fastade från kvällsfika och fram till eftermiddagskaffet på jobbet. Att enbart dricka en kopp te till frukost var ingen hit, kan jag säga. Jag mådde illa och kände mig allmänt eländig och på lite dåligt humör. Det underliga var att efter ytterligare ett par timmar och 2 rejält stora tekoppar, så försvann både hunger, illamåendet och humöret återvände. Hade det inte varit gemensamt fika på jobbet, så hade jag dragit ut på fastan ytterligare några timmar.

Jag vet att jag gör det lite extra jobbigt och tar den tuffa vägen som start, men när jag äter middag helt på egen hand, så ska jag köra den mjukare varianten: Dvs 24 timmars halvfasta, dvs jag får äta max 500 kCal. Jag har redan laddat upp med proteinrik mat inför måndag som non-fat-yoghurt och kyckling från Lidl.

Det är fascinerande så många som hoppat på denna diet. Troligen för att man under ”5”-dagarna trots allt får äta vanlig  mat och att m an enbart behöver kämpa mot hungern två dagar av sju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *