Vet inte när jag ska sluta numrera inläggen med dagens nummer. Jag borde dock börja väga mig, för det har hänt saker: Det syns och känns att jag minskat i vikt. Men viktnedgång är också slitsamt. Viktnedgång sliter på kroppen och den får jobba för att bränna fett.  Jag chockar ju kroppen genom att låta bli att äta 2 dagar av 5. Nog kan jag säga att det känns på humöret fastedagarna och att man ibland får bita ihop för att det inte ska synas alltför mycket. Fastan ger mig också någon sorts konstig adrenalinkick, så jag har jättesvårt att sova, vilket ju inte heller bidrar till att man är sprudlande glad varje minut.

5-2:dieten funkar uppenbarligen lika bra som folk säger.  Så det är bara att kämpa på. Även om jag tycker att det känns kämpigt. Det är inte alls lika smärtfritt som folk säger.

  • Frukost: 2 dl lättyoghurt och 1/2 dl havregryn: 180 kCal
  • Lunch – fläskytterfilé, grönsallad, körsbärstomater: 120 kCal
  • Fika: Kaffe med mjök: 60 kCal

Summa: 360 kcal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *