Måndagar är alltid enklare än torsdagar. Den där extra dagen och lite extra fika under helgen gör att man kan leva lite på det. Det är nog rätt klart att jag börjat äta mindre mat även på ät-dagarna: Igår fick dottern äta upp en stor del av min söndagsmiddag. Ändå hade jag tagit en rätt normalportion och lika mycket som henne. Däremot så sover jag sämre. Hade en sådan där 4-timmarsnatt igen, vilket är jobbigt. ”Gud, låt mig somna ikväll!”

  • Frukost: 1 skiva hårdbröd med smör och ost.
  • Lunch: Sallad med massor av isbergssallad, majskorn, tzay, rödlök och räkor.
  • Fika: Hamnade på ett möte och blev serverad en kopp kaffe med mjölk och en havrekaka med choklad. Behövde den för att vara klar i huvudet, så åt upp den. Ibland måste man inse läget.

Trots min kaka på eftermiddagen, så hamnade jag ändå rätt när 500 kCal. Har inte räknat kalorierna så noga idag, men det gör stor skillnad att jag inte äter kvällen innan utan först dagen efter.

Middagen blev inte heller förrän kl 19, så trots det uppenbara dåliga valet på eftermiddagen, är det nog inte så dumt trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *