Inte ofta jag annonserar på Blocket, men sålde min gamla Samsung Touchwiz. En jättebra telefon som fungerat kanonbra, men det kändes som det var dags att byta och dess touch är inte iPhones touch. Och som ”promenadtelefon” passar en traditionell telefon bättre.

Kul att få alla mail och telefonsamtal vars första fråga är hur mycket jag prutar? Om jag vill ha ett lägre pris, så hade jag väl skrivit ut det. Vad är annars vitsen att ange ett pris? Om annonsen legat ute ett tag är det läge att skambjuda, men på en alldeles färsk annons finns det ingen anledning. Även jag har gett skambud när sluttiden på Blocket närmar sig, men har inte lyckats så bra den vägen, så i regel vill väl folk ändå ha ut ungefär vad de har angett.

Trots allt så prutade jag 200 kr i slutänden. Kändes inte som så stor eftergift och var skönt att få den såld. Håller tummarna för att den fortsätter att fungera lika bra som för mig, så att köparen känner att den har gjort ett bra köp. För det är verkligen en SNYGG telefon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *