Cavaliererna poserar i nya sängen. Dåligt ljus på kortet, men den är verkligen vacker. Och så himla skön. Jag hoppas att ribbotten faktiskt ligger kvar på denna. Men jag har valt en resårmadrass den här gången, som jag gissar fördelar trycket på botten mer jämnt. Vill inte köpa en resårbotten med fast träram, eftersom de väger kring 50 kg och jag omöjligt kan lyfta en sådan själv om det behövs.

Jag älskar att montera ihop IKEA-möbler och satte glatt igång med det igår kväll. Gav mig tusan på att sova i den, så det blev en sen natt. Sova i luftmadrass är kul i kanske två nätter, så jag ville verkligen slippa efter att ha kamperat i den i två veckor. Kan säga att montera ihop en ribbotten tar sin tid.

Jag som alltid brukar säga att Cindy inte kan hoppa, men när jag låg i sängen så kom en knubbig liten hund flygandes (eller kravlandes). Det handlar alltså inte alls om fysik, utan motivation. Diva Ballerina flög som vanligt som en flygekorre och ser inte höjder som något hinder.

Foto0708

Ett svar på ”Äntligen ny säng!”
  1. ang mitt täcke, jag säger som du att det kan inte stämma att sy fordret större, men mina sykunniga kollegor säger jodå. Men jag ska ha en del rundningar så jag gör dom du! Ha bästa lördagskvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *