Jag försöker rensa bland de nyhetsbrev som kommer och sajten StayFriends är en som skickar påminnelser stup i kvarten. Det kändes som att sajten fyllde kanske ett behov då den startades för en massa år sedan, men nu har väl Facebook tagit över helt och hållet som sammankopplare av gamla och nya vänner, även gamla klasskompisar. För mig har den dock enbart legat och skvalpat i inkorgen alldeles för länge.

Men att ta bort sin profil på StayFriends visade sig inte allas vara enkelt. Jag trodde att det bara var att gå in i profilen och välja något lämpligt ”Ta bort mig”-alternativ, men så lätt fick det inte vara. Man gör så här:

 1. Klicka på ”Hjälp och kontakt” längst ner på sidan (en orange knapp när jag ser på sidan just nu).
 2. Välj fliken ”Medlemsskap: Guld/Bas”
 3. Under ”Uppsägning av medlemsskap”: Klicka på ”Hur raderar jag mina uppgifter från StayFriends?”
 4. Klicka på länken ”Gå ur StayFriends”. Jag lägger in den här också.
 5. Klicka på ”Radera registreringen”.
 6. Fyll i något på bekräftelsesidan om du vill, men klicka sedan på ”vidare” längst ner.
 7. Om du fortfarande inte ångrat dig klickar du på: ”Radera definitivt”.

Sådär – ett ointressant mail mindre i inboxen!

Edit 140116:
Det här är en privat blogg!!! Jag har ingenting med StayFriends att göra annat än att jag en gång var medlem hos dem. Att posta kommentarer här om att ni vill säga upp ert medlemsskap är lika meningslöst som att använda myggspray en norrländsk vinterdag i januari.

Edit 130829:
För att komma i kontakt med supporten mailar ni till: service@stayfriends.se

98 svar på “Avregistrera sig från StayFriends.Se”
 1. Hej!
  Du måste kontakta StayFriends – jag skriver bara om hur man ska göra och är bara en ”vanlig” privatperson.
  Lycka till!
  Hälsningar
  Maria

 2. Hej!
  Jag hoppas du förstår att detta är ett blogginlägg på min blogg – och inte StayFriends kundtjänst eller något liknande. Kontakta dem om du behöver assistans från dem.
  Hälsningar
  Maria

 3. Som Maria skriver är detta en privat blogg som inte har något med StayFriends att göra. Vill ni ha kontakt med oss på StayFriends kundtjänst vänligen maila till: service@stayfriends.se

  Vänliga hälsningar

  Lotta Schmidt
  StayFriends kundtjänst

 4. Snälla människor – kontakta service@stayfriends.se om ni vill prata med StayFriends support. Jag är bara en vanlig bloggare och har inget alls med dem att göra. Jag är inte ens medlem där längre!
  Hälsningar från Maria – bloggadmin

 5. TACK du är en pärla- Det känns inte seriöst när det ska vara så svårt att gå ur.Såååååå tacksam för din hjälp. Ha det bäst

 6. Jag googlade på Stay Friends av samma anledning som er alla. För ett år sedan så fick jag en påminnelseavi fr Klarna som jag inte kunde komma undan. Hade inte fått någon räkning fr Stay Friends före!
  Jag ringde o pratade med dem och fick svaret att jag inte kunde säga upp abonnemanget förrän vid nästa årsbetalning.
  Nu har jag fått brev fr Klarna igen!!!

  Jag tackar dig Maria för att du tog upp detta på din blogg, jag ska göra som du skrev o hoppas på att det fungerar…

  Till alla er andra som skriver på denna sida ställer jag mig frågan:
  – Hur svårt är det att förstå att den här tjejen INTE har något att göra med Stay Friends??? Hon har skrivit detta på sin blogg för att hjälpa andra i samma situation!

 7. Har försökt att komma fram till supporten på service @ stayfriends.se men ingenting händer. Detta är sanslöst, har kontaktat myndigheter för detta kan ej vara lagligt att behandla folk på detta sätt. Så många anmärker på ert handläggande av medlemskap men ingenting händer, hur seriösa är ni egentligen ??? Helt sjukt !!!

 8. Hahaha… Jätteroligt att folk tror att de kan säga upp sitt medlemskap här!!! Det har skrivits om och om igen att detta är en privat blogg, men ändå förstår folk inte.

  Jag vill bara tacka för hjälpen, som sagt så var deras mail rätt irriterande. Vem använder StayFriends egentligen?? De finns nog bara kvar på grund av att folk har varit dumma nog att skaffa medlemskap som de betalar för.

  Tack än en gång!!
  //Mikaela

 9. Jag har kämpat ett halvt år för att få slut på tjafset med StayFriends.
  För en vecka sedan fick jag äntligen en bekräftelse att jag var avregistrerad och ”raderad”.
  Vad hände sedan? Naturligtvis kom i dag ett nytt mail. Har dom tappat bort radergummit kanske! Måste jag nu dras med skiten livet ut?

 10. Jag har jobbat mycket med att bli kvitt detta företag, utan att lyckas. Nu senast fick jag ett inbetalning krav via inkasso. Detta är inte roligt. Kan någon säga hur man kommer ut ur detta på ett smidigt sätt, då vore jag tacksam om någon kunde ge mig ett tips!!!!!!!

 11. Tack för länktipset!
  Det är otroligt att man måste googla sig till någons blogg för att hitta till rätt sida på Stayfriends och kunna avregistrera sig. De säger sig ha över 2 miljoner medlemmar – man kan undra hur många av dem som är medlemmar bara för att de inte lyckats avregistrera sig…

  Sedan kan jag inte annat än le stort åt kommentarerna under inlägget. 😉

 12. Alltså är Du spammad, kommentarerna kan inte vara på riktigt?!
  Du får nog färga Din edit än rödare!

 13. Och detta är fortfarande min privata blogg och har inget med StayFriends att göra. Kontakta StayFriends direkt om ni vill säga dem något – adressen finns utlagd i mitt inlägg längst upp på sidan. Jag tvivlar på att deras kundtjänst sitter och läser av min blogg och registrerar ärenden utifrån den.

 14. Skönt nu slipper jag brev från inkasso för att jag kollat på något vilket renderat i en beställning (oåterkallelig)av detsamma som jag inte ville ha.TACK B-G Rosdahl

 15. Ni pellejönsar som är inne här och skriver ”avlsuta mitt medlemsskap nu”, titta längst upp på vilken webbadress ni är!.. det här är en privat blogg.. INTE STAY FRIENDS!!!… tur att det inte är min blogg, för då hade jag blivit ännu otrevligare.

 16. Underbart att du står ut Maria 🙂
  Kommentarerna och din röda blogg-edit är ju helt fantastiska.
  Vardagshumor på en intergalaktisk nivå.

 17. Hej!
  Tipset om att klicka på en orange ruta Hjälp o kontakt hittar inte jag. Vore tacksam för hjälp.
  Jag är också en av alla som fått faktura fast jag skrivit otaliga ggr att jag inte vill vara med.
  Man blir irriterad,arg o ledsen.
  Hoppas att det kan bli en ändring.
  Jag har ringt Klarna o de påstår att jag måste få en bekräftelse från Stayfriends att jag inte vill vara med innan de tar bort fakturan.
  Hälsningar Ann-Margret

 18. Har nu hittat var o hur jag säger upp medlemskapet. Så nu är det bara att hoppas att det fungerar.

 19. Jag vill gå ur stay frends omedelbart på grund av att jag inte nyttjar kontot alls och att jag fått ändrade förhållande och inte har råd att betala för det.
  MVH. Britt-Marie Johannesson

 20. Ber om ursäkt visste inte det var en privatannons, fick fel information. B-M J

 21. Tack! Äntligen, har letat jag-vet-inte-hur-många-gånger på deras sida, alla andra communitys har en knapp man ska trycka på men självklart måste man gå in på massa smålänkar för att bli av med dem.. hjälpsamt blogg, och alla kommentarer här är skrattretande, trodde först inte de var seriösa

 22. Måste säga att det är stor humor att folk försöker säga upp sitt medlemskap i Stayfriends här via denna blogg 🙂
  Det gör ju att man undrar lite om tidigare försök misslyckats pga att Stayfriends är svåra att nå eller om det kan bero på något annat…

 23. Tack för guiden och länken till avregistreringen.

  Jag beklagar mängden kommentarer du får från personer som tror att du ska sköta uppsägningen av deras konton hos StayFriends. Helt otroligt att något så enkelt kan missförstås. Det är både komiskt och tragiskt… 😉

 24. Tack för instruktionerna; nu har jag äntligen avregistrerat mig!

  Kommentarerna här är ju helt fantastiska!

 25. Hej – jag hittade din bloggpost via en googling. Tack snälla för att du dokumenterade detta!

 26. Alltså, är folk fullständigt dumma i huvudet eller vad är grejen? Är det nån (Flashback?) som hittat det här och sett kanske en eller två original-dumskallar och sen trollar loss? Så här många människor KAN väl inte tro att man kan avregistrera sig från en sida genom att kommentera en blogg…?? =o =o

 27. Hahah, det är vansinnigt underhållande att läsa alla kommentarer från folk som vill säga upp sitt medlemskap via dej! 😀

  Hur som helst, tack för en kanonbra guide! Det var sannerligen inte lätt att hitta rätt knappar på hemsidan, men med din hjälp lyckades även jag ta mig ur 🙂

 28. Letade en lång stund men lyckades inte hitta avregistreringsknappen själv.
  Tack för hjälpen 🙂
  Hade en trevlig stund med att läsa igenom alla ”uppsägningar” 😉

 29. Tack så mycket! Du var till stor hjälp. Jag kunde inte hitta hur man gick ur. 🙂

 30. Hej
  Tack för informationen. Nu har jag också avregistrerat mig 🙂

 31. Haha, helt underbart!! Tack så jättemycket för länken och för underhållningen av att lösa alla kommentarer. En bekräftelse på att man inte är ensam om att tycka SF känns helt överflödig som sajt… precis som du gick jag med för maaaassa år sedan, när den fortfarande hette klassträffen. Droppen var när de ville använda min profilbild i deras reklam och erbjöd rabatt på guldmedlemskap… hahaha. Hade absolut kunnat dela med mig av min barndomsbild, men… rabatt på vad… haha. Tack! (Nu skall jag bara se om länken verkligen funkar och att den inte leder mig till ett automatiskt guldmedlemskapskap med Klarna som blivande kompis… 😉 )

 32. Helt underbart att det finns så korkade människor som inte fattar att detta är en privat blogg. Inte undra på att de inte kan säga upp sitt medlemskap :)) underbar läsning :))

 33. Tack för hjälpen. Din steg för steg manual fungerade perfekt. Det känns som jag är fri från ett ok. Har i många år försökt att komma ur men inte kunnat. SF känns som förlegat när FC är så mycket populärare och trevligare. Kulmen var när man började införa ”Säkert Partnerskap”. Vill jag söka partnerskap, kan jag göra det utan SF:s hjälp. Tack än en gång. Jag ska föra denna länk vidare till personer som tröttnat på SF. 🙂

 34. Tack snälla för att du lagt upp instruktion på hur man avslutar medlemsskapet. Hade inte fixat det utan dig! 🙂
  Och TACK till er andra som gjorde besöket på denna blogg och min dag ännu roligare med era kommentarer! 😀

 35. tusen tack, har åtskilliga gånger stängt av deras nyhetsbrev men dom återaktiverar igen… spam mer eller mindre.

  Nu är jag också avregistrerad

  tack

 36. Hej!

  Efter att ha fått ett mejl med nya villkor (där medlemskapet förnyas automatiskt) har jag skickat mejl med uppsägning av abonnemanget. Inget svar. Inget telefonnummer eller kontaktperson, bara en e-postadress som inte svarar. Hur gör man nu? Kan detta verkligen lyckas för dem att hålla kvar människor i abonnemang för att de inte går att säga upp. Jag undrar om mina uppsägelser räcker eller om de måste bekräfta. Jag undrar också om de förnyas abonnemanget automatiskt genom att dra pengar.

 37. Stort tack!
  Det var inte den enklaste vägen, så din checklista var till stor hjälp 🙂

 38. Tack snälla för hjälpen! Vet inte om jag hade lyckats utan din hjälp!

 39. Stort tack! Iddes inte sätta mig in i de nya användarvillkoren som börjar gälla 8 april. (Är det meningen att man ska orka läsa och förstå varje liten konsekvens av de nya villkoren? – inte jag iallafall, hellre gå ur).

  Än en gång tack för en bra instruktion!

 40. Tack för tipset avs. avregistering av Stayfriends. Skönt att slippa alla påminnelser, uppmaningar och erbjudanden.

 41. JAG VILL SÄGA UPP!!!

  Nä, vänta? Detta är kanske en privat blogg…

  Haha. lol… Har varit här inne innan och jag är verkligen fundersam på hur många som verkligen tror att dom messar SF. Undrar hur dom gick tillväga för att regga sig i början?

 42. jag vil hittar inte avregistreringsknappen jag vill inte vara med längre

 43. TACK!!!!! För ovärderliga tipset om hur man äntligen blir av med Stayfriends… Men att du står ut med alla människor som tror at du är deras kundtjänst….. Ojojoj.
  TACK i alla falla

 44. Tusen tack för detta inlägg! Äntligen har jag kunnat avregistrera mig från Stayfriends efter flera onödiga år som guldmedlem.

 45. Var avregistrerar jag mig som guldmedlem. Hittar ingenstans jag att göra detta. Tacksam för hjälp snarast.
  Har fått faktura för ett år framåt, men vill inte betala!

 46. Hur gör man för att avsluta detta medlemskap? Vill avsluta nu.

 47. stort tack, lätt att radera kontot med föredömlig guide! hur man kan tro att man kan radera kontot genom att skriva en kommentar till dig fattar jag dock inte…! 🙂

 48. Tack för hjälpen – bra guide!!
  Asgarv åt alla som ber DIG att avsluta sina konton på StayFriends – muahahaha 🙂

 49. Tack för hjälpen, hade aldrig klurat ut det där själv.

 50. Hjälp hur gör jag för att avregistrera mig som användare.
  Har försökt komma i kontakt med redaktionen men det är omöjligt!!!

 51. Alla ni som försöker avsluta ert medlemskap i kommentarsfältet på en blogg: hur fan klarar ni er i vardagen?! Enda förklaringen måste vara att Stayfriends är väldigt populärt på demensboenden.

 52. Tack för den handledningen. Uselt gjort av StayFriends att gömma avregistreringen så.

 53. Googla pa stayfriends uppsagning…Dar finns info…Haller med om att det tar lite tid att klura ut….Det ingar i stayfriends affarskoncept att gora det svart att saga upp abonnemanget…Daniel Larssons raljerande inlagg tyder bara pa daligt sjalfortroende..vax up !!

 54. Hur gör man för att komma ur Stayfrends? någon som vet?

 55. Johanna! Hur bar du dej åt att slippa ditt medlemskap i Stayfrends ? Du lyckades ju eller hur?
  Med vänlig hälsning Gittan

 56. Tack så mycket Markazitz för en utmärkt instruktion för hur man avregisterar sig, det fungerade perfekt. Till er andra som inte verkar förstå att Markazitz blogg inte har ett dyft med StayFriends att göra, prova att följa instruktionen högst upp istället för att försöka avregistera er här. Saknar ni lösenordet som behövs för att avregistera sig så gör ni så här:
  1. Gå till http://www.stayfriends.se
  2. Klicka på ”glömt lösenordet” högst upp under inloggningsrutan.
  3. Skriv in din e-postadress
  4. Kolla din e-post någon minut senare så har du fått ett nytt mail från StayFrends med lösenord som du kan logga in med.
  5. Logga in på http://www.stayfriends.se med din e-postadress och det nya lösenordet som du fick via e-post.
  6. Fortsätt nu med Markazitz utmärkta avregistreringsinstruktion högst upp på denna sida.

 57. Tack snälla för info! Stackars dig som oförskyllt får klä skott för denna oseriösa sajt som klistrar sig fast!
  Blessings!

 58. Tack för att du trots allt behållit det här inlägget, annars hade det tagit så mycket längre tid för mig att göra mig fri från Stayfriends.

  Till er frustrerade som fortfarande inte förstått att detta inlägg är en hjälpande hand från en privatperson – gå till stayfriends.se, logga in på din egen sida (om du inte kommer ihåg ditt lösenord går det att beställa ett nytt), läs inlägget igen och gör som inlägget föreslår, då lyckas ni antagligen lika bra som jag.

 59. Tack för hjälpen att bli av med stayfriends.
  Om de framhärdar får vi gå samman och hävda vår rätt.

 60. Hej!! TACK för hjälpen som visade hur man går ut stayfriends,,,, lite roligt har jag haft att läsa alla kommentarer….då folk inte förstår att DU inget med stayfriends har att göra=)

 61. Tack för snabblänken till Lämna-StayFriends! Utan Guld där är man ingenting, typ.
  Såg också dina LCHF-tankar. Det är bra och inte svårt men omöjligt att kombinera om man vill äta vegetariskt (eller bara pyttelite animalier) om man ska vara solidarisk med människor i de länder som producerar vår mat. Ska det vara EKO också så spricker det.
  Jag är inte kristen men försöker att välsigna maten jag äter. Och såklart laga det mesta själv.
  Kämpa på! Dag

 62. Hej Maria.
  Fantastisk att det finns så många arga människor som inte kan läsa.
  Även om man kommer hit via sökmotorerna borde man kunna förstå att man inte är på Stayfriends hemsida.

  Maria, du borde ändra i rubriken så det tydligt syns att folk inte kan avregistrera sig härifrån. De är så ilskna så de läser inte till slutet på ditt inlägg.
  Hälsningar
  Peter

 63. Fantastiskt att det finns så många genuint korkade personer som tror de kan säga upp sitt medlemskap till Stayfriends via någon annans personliga blogg. Kan man inte flytta över deras medlemsskap till något i stil med Staystupid. Hur klarar de vardagen i övrigt?

 64. Först o främst, tack för din eminenta guide. För det andra……hur snurrig får man lov att vara? Samma namn kan dyka upp 5-6 gånger bland inläggen med önskan om att få bli kvitt sitt medlemskap på SF. Om man nu önskar att lämna denna skräptjänst läser man då inte på sidan man tror tillhör SF? Uppenbarligen inte, suck.

 65. Tack snälla Maria för exellent guide att avsluta. Fnissar dock åt alla inlägg som handlar om att man vill avsluta sitt medlemskap … tycker det är ytterst konstigt att somliga inte förstår. Kanske för att de inte läser ordentligt, vad vet jag.

  Kram Yvonne

 66. följde rådet o gick in på stay friends följde alla instruktioner kom ända fram till avregistrera men se då var det stopp! det var helt omöjligt o komma längre !!!!!

 67. Hur fan säger man upp sitt abunemang omelebart när man inte kommer fram till dom på deras mejiladress? Thomas

 68. Vill gärna avsluta men det går inte att komma fram på deras mailadress hur gör jag HJÄLP

 69. Har begärt urträde stayfriends. Verkar hopplöst o gå ur.

 70. Åh, underbart!!! 😀 Tusen tack för tipset hur man gjorde!

  Ha en bra dag 🙂

 71. Har försökt få fatt i någon på Stayfriends, men inte lyckats.
  Fick vid ett samtal i januari 2015 påstötning om betalning som jag missat och sade då upp mitt medlemskap, men betalade då för 2015 och sade samtidigt upp medlemskapet fr.o.m.31/12 2015. Trodde då naturligtvis att den överenskommelsen gällde
  Detta till trots kommer dom med ett nytt krav på avgift för 2016 – varför?
  Är ju omöjligt att nå dom – vad göra. Någon betalning blir det inte!!!!!

 72. Tack!
  Letade som en tok, utan att lyckas! Nu hoppas jag att jag är för alltid raderad hos dem

 73. Efter lång tids sökande på SF gav jag upp och googlade istället, hamnade här.
  Gick fint att klicka på länken i steg 4.
  Ett par klick senare o en e fri :).
  Niger o tackar för en utmärkt guide!
  /Mia

 74. Stort TACK för denna eminenta och lättföljda guide!
  Och tack för underhållningen – mycket komiskt att läsa alla kommentarer 😀
  /Bibbi

 75. Suveränt äntligen har jag fått avregistrerat mitt konto på stayfriend. TACK. 🙂

 76. Tack för bra info..
  Har försökt att bli av med Stay Friends länge, och har aldrig fått respons från deras kundtjänst.
  NU ska jag förhoppningsvis slippa dom.

 77. Ännu ett tack från en som inte på egen hand kunde avregistrera sig från en s..tsajt. 🙂

  /Tuggis

 78. Ta ut en mailadress, som du inte använder. där kan oönskade mail ligga och skvalpa

 79. Tack för vägledningen till avregistrering av Stayfriends! 🙂

  Lars Gustafsson

 80. STORT TACK!!!!! Försökt lista ut ett antal år (8!!!)hur man avslutar skiten! Äntligen!!!!! Hurraaaa! ✌️

 81. Tack för en utmärkt handledning! Det verkar ha fungerat!
  Förstår inte riktigt varför dom gör detta så krångligt?
  Kanske viktigt att ha många registrerade när man säljer reklam?

 82. Tack för jättebra information om hur man går ur stayfriends.

Kommentarer är stängda.