Min vackra Diva Ballerina


En riktigt varm dag igen. Men det fläktade skönt. Hade ingen lust att åka till havet, då jag var ensam hemma, så jag hämtade en gammal madrass och lade mig på gräsmattan ute på gården. Cavalier-flickorna vill ju alltid vara nära matte, så de fick också följa med. Men det var alldeles för hett, tyckte Cindy.


Båda tjejerna ser något spännande när jag försökte fota dem samtidigt. Månntro om det var Trapphuspolisen, som kom ut just då? Hon är nämligen inte så förtjust i att jag ligger och solar på gården. Men hon är inte så mycket att bry sig om. Sola är skönt!


Jag gjorde ett provisoriskt skydd mot skuggan med en handduk och en trädgårdsstol. Tjejerna kröp dit direkt och förstod att det var menat för dem. Men man måste hålla koll på vad som händer runt om.


Efter en stund kan man i varje fall lägga sig ner.


Och till slut tar den berömda Cavalier-tröttheten över och man lägger sig och sover.


Och så här ser man ut när man sover riktigt hårt. Diva snarkade så det hördes över hela gården. Kanske därför Trapphuspolisen satt och hostade, harklade sig, stampade i marken och gjorde allehanda ljud för att försöka få bort oss? Till slut låg jag och småfnittrade på madrassen, eftersom hela situationen var så surrealistisk.

Men jag och Cavalier-tjejerna hade ett par riktigt sköna timmar ute på gräsmattan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *