Även Toshiba släpper nu en modell av Chromebook – min favoritkompis då jag är på resande fot. Den är helt enkelt gjort för ett rörligt liv.

13,3 tums storlek på skärmen känns helt OK. Jag har väldigt svårt för de pyttesmå datorerna på bara 11 tum (min egna HP Chromebook är 14 tum – helt perfekt resestorlek), så det här är en helt OK storlek. Toshiban blir å andra sidan lite lättare jämfört med HP:n. Lång batteritid är ett måste på den här typen av datorer och 9 timmar får väl anses uppfylla de flestas krav.

De Toshiba-datorer som vi haft här hemma har alla varit både robusta och driftsäkra, så hade jag inte redan investerat i en HP  Chromebook redan, hade jag definitivt haft denna som ett alternativ inför köp.

[ Computer Sweden ]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *