Så trött jag är. Helt slut på power. Har återigen varit på ett träningspass där man hittade en massa muskler man inte visste fanns.

Jag och kompisen L har bestämt oss för att vidga våra vyer och testa på nya aktiviteter på IKSU. Det har ju ett så enormt utbud att man bara måste ta del av det. Ikväll blev det freepower som beskrevs som någon blandning mellan afrikansk dans, yoga och skuggboxning. Helt galet tyckte jag och just därför lät det kul.

Jag har stått och tittat på de som dansat afrikansk dans och tyckt det sett rätt kul ut, men knappast jobbigt. Kommer aldrig mer att tänka den sista halvan av meningen: Det var nog bland det jobbigaste jag har gjort på länge! Tiden flög iväg medan jag förtvivlat försökte se lite mjuk och dansant ut i varje fall. Är man en nordisk kvinna lika vig och böjbar som en vandrande pinne, så är inte det där med att ”skaka”, ”bölja” och samtidigt slå knock-out på en inbillad fiende, speciellt lätt. Men det var kul och troligen enormt nyttigt. Jag behöver absolut mjuka upp min stela kropp.

När jag kom hem blev det i varje fall ett rejält ägg&bacon + chokladtryffel-moment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *