Årsmöte med Västerbottens Kennelklubb. Jag går alltid på sådant om jag har möjlighet. Tycker man ska använda sin rätt att delta i årsmötet, i de föreningar som man är medlem i.

Som alltid bjöds det på fika – vilket är en jättetrevlig gest – men det är tur att jag är van att ta med eget fika. Hade en sockerfri chokladkaka i väskan som jag åt istället för mackorna och kakorna. Mackorna var visst goda och mättande enligt de som åt, men uj vad ont i magen jag hade fått om jag hade tryckt i mig en. Vissa säger ju att man bara ska äta pålägget, men några ynkliga små bitar grön sallad, 3 tunna skivor ost, någon skiva tomat och en liten bit gurka är knappt lönt att gräva ut. Det är trist att svenska mackor i princip bara är bröd med snålt tilltaget pålägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *