Michael Kors Watch Hunger Stop Oversized 100 Series Watch -  MK8315

Om man är kristen så måste det väl vara helt rätt att köpa saker från en designer som heter Michael Kors? Skämt åsido så har jag suktat efter hans ursnygga klockor länge och nu fick jag chansen att komma över den här. Michael Kors Watch Hunger Stop Oversized 100 Series Watch – MK8315.

Jag tyckte det var roligt också att det inte bara är en snygg klocka utan att den också kommer med ett budskap: För varje klocka ger man 100 svältande barn en måltid. Det låter inte mycket men till skrivandes stund har dessa klockors köpare bidragit till 1.262.063 måltider.

När man läser om klockan så beskrivs den ofta som oerhört stor och tung, men jag tycker inte den känns vare sig tung eller stor. Det är en fullstor klocka (45 mm), men trots att den är i rostfritt guldpläterat stål, så upplever jag den lättare än vad den ser ut. Den upplevs definitiv inte så stor på handleden som man kan tro då man ser profilbilder på den rätt höga boetten. Däremot så har jag kortat armbandet så att den sitter rätt fast runt handleden: Den är för stor för att kunna ”dingla” lite löst, som mina andra (40 mm) klockor brukar kunna göra.

Guldfärgen gör den så där tjusigt blinging utan att vara prålig. Urtavlan är en mjuk turkosgrön färg som jag var lite orolig för, men färgen är oerhört behaglig och passar bra till det övriga guldet.

Det är en riktigt, riktigt snygg klocka. Helt enkelt ursnygg!

[ #watchhungerstop ]

Michael Kors Watch Hunger Stop Oversized 100 Series Watch -  MK8315

2 svar på “Michael Kors Watch Hunger Stop Oversized 100 Series Watch – MK8315”
  1. Hej och SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA var kan jag få tag i denna underbara skapelse???? Hittar den inte nånstans!!!! ;'(

    //Josefin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *