Först måste jag väl starta med att tacka Stay Friends för att det är så svårt att säga upp sitt medlemsskap hos er. Pga det har jag fått massor med hits på min blogg och mycket hits är alltid bra för statistiken.

Det sorgliga däremot är att det är så många som inte förstår att de hamnar på min alldeles egna privata blogg och att jag har noll/nada/intet/pas att göra med Stay Friends. Jag lyckades dock med lite hjälp från Google att avregistrera mig från sajten och har inte fått en enda nyhetsbrev därifrån sedan dess.

Så snälla vänner och läsare: Om ni har något ni vill säga till StayFriends support, så kontakta dem på: service@stayfriends.se

Jag vidarebefordrade några kommentarer som jag fick i början och fick svar direkt från StayFriends, så det finns någon som läser adressen.

Problemet som jag förstod det var att man försöker säga upp abonnemang och anger namn som är vanliga (finns säkert ett otal Anna Andersson i deras register) eller uppger epost-adresser som inte finns i deras system. Och då förstår jag deras support: Det är helt omöjligt att åtgärda fel eller ta hand om uppsägningar om man inte säkert vet vem man pratar med.

Värre tycker jag det är med sajter där man avregistrerar sig, men sajten behåller epost-adressen i sitt register för att skicka ut fortsatt reklam, så det finns de som sköter sig betydligt sämre än Stay Friends.

Ett svar på ”Avregistrera sig från Stay Friends – uppföljning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *