I princip alla kameror fungerar bra i vanligt dagsljus. Jag fick frågan hur kameran är på Nexus 5X och hittills känns den helt OK. Jag är ingen avancerad fotograf, så brukar nöja mig så länge bilderna ser OK ut.

Gjorde ett par provfoton på mitt (stökiga-fullt-med-sladdar)skrivbord. Det jag direkt märkte är att det är betydlig större vidvinkel på Nexus 5X jämfört med min gamla Samsung Galaxy Note 3. Färgerna och detaljerna kommer fram betydligt bättre på Nexus 5X.

Nexus 5X Samsung Galaxy Note 3
Nexus 5X samsung galaxy note 3
Man ser verkligen detaljerna i denna bild om man förstorar upp den. Färgerna stämmer väl överens med de i verkligheten.
 
nexus 5x samsung galaxy note 3
Jag fick hålla kameran betydligt närmare för att få ungefär samma utsnitt.  
nexus 5x samsung galaxy note 3
Här höll jag kameran på ungefär samma avstånd i båda fallen.
 

 

 

3 svar på “Nexus 5X – test av kamera inomhus i dåligt ljus”
  1. Hur går det med rörelse. Tänker på människor eller djur som inte sitter stilla. Hinner kameran med eller blir det suddigt? Fortfarande intresserad av jämförelse med Note 3 eftersom jag har en sådan i min närhet.
    Tack för fotona!

  2. Hej! Måste få återkomma på den punkten! Fått intrycket av att den klarar detta fint, men kan testa senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *