Känner mig duktig idag. Helt solo allena (förutom då hunden, förstås) i huset och det brukar innebära middag à la: ”Hittat i kylskåpet som läggs direkt på tallriken utan att passera vare sig spis eller micro.

Idag hittade jag dock kall kokt potatis, så det blev en RS-middag med tonfisksallad. En av mina favoriträtter.

Använde mig av ett modifierat recept från ICA-matkasse: Ljummen potatissallad med tonfisk och ägg.

Den blev inte lika vacker som på ICAs reklambild, men god blev den!

2 svar på “RS-dieten 18/5”
 1. Hejsan!
  Jag hittade din blogg, specifikt; det här inlägget: https://markazits.com/en-vecka-i-turkiet/, när jag googlade och tänkte ifall du kanske skulle vilja hjälpa mig med några funderingar 😀 ifall du kommer ihåg – såg att det var några år sen.

  Jag och min familj ska i alla fall till Incecum om några veckor, och jag som är mer utav shopping-tjejen tycker det blir lite tråkigt att bara ligga på en strand hela dagarna, men jag läste att det knappt finns några affärer alls i Incecum och att det ska vara väldigt begränsat i Avsallar. Men du lät positiv till Avsallar tycker jag! Fanns det alltså vanliga turistaffärer (som det egentligen alltid är samma prylar i men som jag personligen tycker är charmiga ;)) och mer shopping än endast 2 affärer?

  Och var det isåfall lätt att ta sig dit? Som tjej i 20årsåldern och inget vidare lokalsinne känns det inte så lockande att åka in själv till Alanya. Gick det Dolmusar eller var det så pass att man kunde promenera?

  Och så undrar jag ifall ni var på någon marknad under er semester? 🙂

  Du behöver absolut inte svara på frågorna om du inte har tid/känner för det, det var bara en chansning då det är rätt svårt att hitta information om dessa två platser 🙂

  mvh ilenna

 2. Hej! Skickar en kopia av detta direkt till din mail också.
  Det var ju ett tag sedan och vi var bara in en enda dag till Avsallar, men vad jag minns så var det en rätt typisk liten Turkisk turistinfluerad stad. Vi fikade lite på ett mysigt fik på torget och det kändes som en trivsam stad. Vi hittade en hyfsat stor inomhus-basar alldeles nära torget, där vi gjorde riktiga fynd. Annars handlade vi mest på hotellens butiker, då vi tyckte det var för långt att gå in till byn. Vi åkte aldrig in till Alanya, men fråga hotellets personal eller reseledarna så kan de säkert berätta exakt vilket som är bästa sättet att ta sig dit. Incekum hade väl inte så revolutionerande shopping, Avsallar hade i alla fallt det som vi kände att vi behövde, men ska du shoppa loss ordentligt så är det nog Alanya du ska till.
  Lycka till och ha det så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *