Stod och sorterade tvätt. Hundburen är ett perfekt ställe att samla ren tvätt ovanpå. Tappade ett par jeans på golvet och hann inte mer än vända mig om för att plocka upp dem, förrän Cindy lade sig och sov på dem.

”Det här måste upp på bloggen. Vad rolig Cindy är!” säger jag till dottern. Går och sätter mig vid datorn för att skicka upp det på internet och hinner inte mer än sätta mig ner förrän två Cavalierer ligger bredvid mig igen – och sover. Och jag märkte inte ens att de hoppade dit!

Undrar vad som är mest fascinerande:

  • Att de verkar sova hårt, men har total koll på hur jag rör mig i lägenheten?
  • Eller att de så tyst kan smyga efter en på sina mjuka tassar att de alltid är i närheten – utan att man märker det?

Mysiga hundar är de i alla fall.

3 svar på “Cavalierer ska alltid vara nära”
  1. He, he! Känner igen det där! Min syrra har tre cavalierer och de är oxå med överallt. 😉 *kram*

  2. Cavalierer är himla mysiga hundar. 🙂 🙂 Och helt "purjo! 🙂 Borde få ha med dem på något event någon gång! 🙂

  3. Har en cavalier och hon är likadan…..min förleslagare….och alltid där jag är…gosingen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *