ställ för blockflöjt altblockflöjt tvärflöjt oboe saxofon klarinett

Är less på att ha mina blockflöjter liggandes på bordet men har inte hittat något bra och prisvärt ställ för dem. De som är till för tvärflöjter är alldeles för tjocka, så jag behövde hitta en annan lösning:

  1. Jag beställde ett ställ som är avsett för blåsinstrument och inte ser alltför klumpigt ut.
  2. Så här ser det ut när det står som tänkt:ställ för blockflöjt altblockflöjt tvärflöjt oboe saxofon klarinett
  3. Men vänta nu – visst fattas det ett gummiskydd på den? Jajamensan, eftersom altblockflöjten fortfarande inte får plats på någon av armarna, så behöver jag ta bort det avslutande gummiskyddet. Tar du bort det och vänder på hela stället så får du något som passar väldigt bra till en blockflöjt!ställ för blockflöjt altblockflöjt tvärflöjt oboe saxofon klarinett
  4. Jag har satt lite tejp och nagellack ytterst på armen, men metallen är inte vass på något sätt. Jag skulle inte låta en dyr träblockflöjt vila på detta ställ, men för mina plastblockflöjter passar detta perfekt. På bilden är det en altblockflöjt (Yamaha YRA 402-B Ecodear). ställ för blockflöjt altblockflöjt tvärflöjt oboe saxofon klarinett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *