En ny tidning som ska handla om LCHF och GI Noll är på väg att ges ut: LCHF-magasinet.
Men jag hoppas verkligen att designen på själva tidningen känns modernare än vad informationsbladet gör.

200 kr/år och 4 nummer/år är det tänkt. Ingen stor kostnad alltså. Ungefär samma summa som andra tidningar kostar av den här typen.

Men jag kommer nog inte att prenumerera själv. Köper oerhört sällan andra pappersmagasin. I princip bara då jag är ute och reser och vill ha med mig något att läsa, som jag kan slänga då jag kommer fram. De enda regelbundna magasin jag läser är hundtidningar som Hundsport och diverse hundklubbars tidningar. Men de prenumerationerna kommer man å andra sidan inte undan: De är inbakade i medlemsavgiften. Och medlem i SKK och rasklubb måste man vara om man är aktiv inom hunderiet.

Det finns så mycket fri info numera på nätet via hemsidor, bloggar och diskussionsforum. Jag tycker också om att läsa tidningarna nätupplagor, då man där också får ta del av läsarnas reaktioner, vilka ibland uppenbarligen inte alls stämmer med artikelförfattarens intentioner. Och dessutom kan det ibland komma fram ytterligare info som journalisterna inte velat skriva. Ett mycket mer levande sätt att förmedla nyheter idag.

Men friskt vågat – hälftet vunnet!

Ett svar på ”LCHF-magasinet”
 1. Jag håller med dig Maria – trots att jag är med och startar LCHF-magasinet. Jag tillhör dem som försöker minska på brevlådeinnehållet – vi drunknar ändå av allt möjligt.
  MEN jag vet att vi som tänker så inte är så många som jag trodde. Jag har en kurs i LCHF på Vuxenskolan just nu och inte en enda är ”internettare”.

  Det finns ett enormt sug bland icke nätberoende och det märker främst Annika när hon drar 100-tals på sina föreläsningar. Dem vänder vi oss till.
  Vi tycker även det är dags att skriva vår egen LCHF-historia innan någon annan gör det och där är du självklart med.

  Jag glömmer aldrig min första tid på vår slutna e-postlista (2004/2005) med de aldrig sinande samtalen mellan dig SSS och alla de andra jag väljer att inte nämna med namn just här i ett öppet forum. Då var vi inte ens ett 100-tal aktiva.

  Diskussionerna när jag gick ut med att jag tänkte starta ett forum var inte så upplyftande att jag länge tvekade och idag har Kolhydrater iFokus passerat tio tusen medlemmar – vem hade kunnat ana det?

  Allt passar inte alla och tur är väl det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *