Äter ju lite friare numera, men efter för mycket utsvävningar så blir det ”back to basic” igen för en period, med lite striktare kost. Stress och kärleksbekymmer är inte befrämjande för goda matvanor…

Så i morse blev det ”Mock Danish” och kaffe. Mock Danish är ägg, mjukost och sedan tar jag i lite sötningsmedel och kanel för att få någon smak på det hela. Som sufflé ungefär och riktigt gott samt håller en mätt länge.

Annars är livet rätt bra just nu. Goda vänner kom hem från Asien med presenter i bagaget och att få presenter gör en alltid glad. Tack, Hjärtat! 🙂

Ett svar på ”Low carb frukost”
  1. Jag orkade helt enkelt att LCHF’a längre. Varje gång jag började, slutade jag efter 1 månad. Jag orkar det inte längre. Så jag får kämpa hårdare med träning och mindre portioner. LC livet är inget för mig, även om det ger supersnabba viktminskning.

    Kram! H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *