Nu är det slut på sommaren och spinning-säsongen startar igen.
Min instruktörskompis tyckte att det var dags för mig att stiga upp ur Baden-Baden-stolen och gå på höstens första spinning-pass för honom istället.

Och han har helt rätt. Nu är sommaren slut även om man kan njuta av lite värme på dagen, om man sitter i lä i solen. Men i morse var det på med jacka eftersom det var rätt kyligt, då jag gick till jobbet. Kändes för kallt att sitta ute ens på en uteservering och äta lunch.

Vi diskuterade också min mat under lunchen. Borde jag äta lite mer kolhydrater före spinningen eller inte? Men eftersom jag just nu inte bara försöker hålla vikten utan hellre gå ner lite, så höll jag stenhårt på att utesluta alla kolhydrater utom grönsakerna till lunchen. Däremot lär jag vara hungrig som en häst när jag kommer hem efteråt. Träning gör en hungrig!

Så det ska bli skönt att börja träna på riktigt igen. Promenader är bra och en kombination av meditation och motion för mig, men gruppträning gör att man tar i så mycket mer och blir så mycket mer peppad.

Så det blir spinning ikväll! Kul!

3 svar på “Sommaren slut – spinningen börjar”
  1. Jag har just käkat en ölkorv (0 g kolh/100 g) på väg från Friskis&Svettis. Kändes skönt att ha något att ta till, så att hungern inte blir så glupande.
    Testa gärna Indoor Walking (borde heta Indoor Power Sweat Cardio Ellipsis istället) om du vill ha variation!
    /Maia

  2. Tror inte det finns på IKSU där jag går och tränar, men alltid kul att testa nya träningsformer. Det var i vilket fall ett jätteskönt pass idag. Kände mig pigg och lätt och var helt och totalt slutkörd efteråt. En skön känsla!
    Det märks att jag blivit lättare i kroppen under sommaren.

  3. Grattis till att både träningen och kroppen kändes lätt! Det är verkligen kul att testa nåt nytt. Och komma igång med träningen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *