Jag promenerar förbi Lidls nybygge varje dag och fikarumsdiskussionerna har länge varit om någon vet, när de äntligen ska öppna? Nu står det i tidningen att satsningen i Umeå lagts på is. Neeeeeej!!!!!!!

Lidl är ju rena guldgruvan för oss low carb:are med suveräna tyska korvar, salami till oslagbart pris som är supergod, billig ost, billigt smör och dessutom mald mandel, som i varje fall jag inte hittat på något annat ställe.

Brukar bunkra upp varje gång jag passerar Sundsvall, men nu finns det visst en butik i Örnsköldsvik i varje fall. Fast det är ju tyvärr inte så ofta man är där heller.

Men jag hoppas verkligen att Lidl bestämmer sig för att öppna butiken. Den ligger mitt i studentområdet och deras priser måste vara oslagbara för den kundkretsen. Jag ser fram emot att både hitta varor som jag saknar hos ICA och Coop och samtidigt få ner matkostnaden en bit. Mat idag är dyrt och all konkurrens på den sidan är av godo. Lidl är en viktig spelare där.

Och för de negativa människor som inte tänker handla där eftersom det av ideologiska skäl bara handlar på Coop, eller de som absolut vill fortsätta göra ICA-handlarna till miljonärer eller de som absolut måste ha ett speciellt märke på juicen: Fortsätt ni att handla där ni gör idag. Det är det som är fint med konkurrens: Det är vi konsumenter som själva kan göra våra val och avgöra var vi vill lägga våra surt förvärvade skattade pengar.

Jag kommer att stå först i kön den dag som Lidl öppnar! Om de öppnar.

2 svar på “Inget Lidl i Umeå?”
  1. Åh neej, öppnar de inte! Nu har man ju väntat så länge på att de ska öppna=(

  2. Vi får väl hoppas att de kommer så småningom. Vi är många som väntar – otåligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *