Kvällens middag liknar den igår: Rökt skinka, mortadella, kanariska tomater, räksallad och avocado. Småplock skulle dottern kalla det. Vill man vara med internationell så är det väl tapas, meze eller antipasto. Jag veckohandlade på Willys och de hade världens mest perfekta avocados i nätpåsar. Jag tycker det är sällan som man får avocados så där perfekt gröna och mjuka, men de här var precis det.

Kolla också in bordduken! Jag behövde en ny vaxduk på mitt just nu stora utdragna köksbord. Jag hittade denna på Rusta: Det känns precis som en sommaräng i köket! Jag var orolig att den skulle bli för blommig, men i och med att jag har vitt på väggarna och grundfärgen var vit, så känns det istället som den smälter in riktigt bra. Man blir glad av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *